9947 görüntülenme 02 Aralık 2020
Ankara'da internete erişemeyen çocuklar, "Mansur Dedeciğim, köyümüze internet bağlatır mısınız? Olmadığı için derslere giremiyoruz" dedikleri bir video hazırladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş çektiği bir video ile çocuklara cevap verdi.
ÇOCUKLAR ‘MANSUR DEDE BİZE İNTERNET VER’
Ankara'da internete erişemeyen çocuklar, "Mansur Dedeciğim, köyümüze internet bağlatır mısınız? Olmadığı için derslere giremiyoruz" dedikleri bir video hazırladı. Mansur Yavaş, çektiği bir video ile çocuklara cevap verdi. Yavaş, Twitter hesabından paylaştığı videoya şu mesajı ekledi:
‘MANSUR DEDE SÖZ’
"Sevgili evlatlarım, Mansur Dede'niz size söz veriyor. Yarın köyünüze internet bağlanmış olacak. Sizin gözlerinizdeki ışıkta, geleceğimizin umudu var. Ömrüm yettiği müddetçe eğitiminizden geri kalmamanız için elimden geleni yapacağım."
Kaynak: gerçekgundem
Bunlar da İlginizi Çekebilir