AKP 6. Olağan Büyük Kongresi sonrası AKP Seçim İşleri'nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Ali İhsan Yavuz, Sakarya İl Başkanlığını ziyaret etti, partililerle bir araya geldi.
AKP Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Kesinlikle seçim Mart 2019'da yapılacaktır, öne almak diye bir şey yok" dedi.
31 MART 2019
Burada yaptığı konuşmada Yavuz, "Seçimler erken mi değil mi tartışmasını çoktan geçtik. Artık erkene alınacak bir takvim de kalmış değildir. Zaten bizim kafamızda hiçbir zaman seçimleri erkene almak diye bir şey yok. O zaman seçimlerin yapılacağı tarih 31 Mart 2019 olarak kayıtlara geçebilir.
Ne kaldı tam 7 ay, 7 ay nedir ki gerçi biz bir seçimi yaparız hemen arkasından diğer seçim hazırlıklarına başlarız ama bu sefer 7 ay kaldı ve bizim daha büyük başarılara ihtiyacımız var hem Sakarya hem Türkiye'de." dedi.
"ÖNE ALMAK DİYE BİR ŞEY YOK!"